2019 hulpbijZaterdag 16 maart jl. heeft de Eilandraad een tweede inloopsessie gehouden om onze hulp aan te bieden voor het op de goede manier inschrijven bij Woningnet en Woonmatch. Er bleek wederom enorme behoefte te zijn aan duidelijkheid. Veel mensen wisten de inloopsessie te vinden mét resultaat. 

Met name voor doorstromers is het belangrijk dat u op een goede manier staat ingeschreven als woningzoekende omdat er nu nog een beroep kan worden gedaan op de coulanceregeling woonduur omzetten in inschrijfduur (kan tot 1 juli 2019). Zie hiervoor ook onze nieuwsbrief van februari en maart 2019, te vinden op onze website.

Vanwege de enorme behoefte hebben wij een nieuwe datum voor nog een inloopsessie gepland voor senioren (doorstromers) én jongeren (starters). 

De nieuwe datum is zaterdag 20 april a.s. van 10.00 tot 13.00 uur, melden in de hal van Dorpshuis Het Trefpunt. Belangrijk is dat u uw inloggegevens en papieren meeneemt van zowel Woningnet als Woonmatch.

Vanwege de enorme belangstelling op voorgaande dagen, willen wij het dit keer anders aanpakken, namelijk door van te voren aan te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Neel Huurman, 0299-601273. We plannen u dan in voor die dag zodat u weet op welke tijd u verwacht wordt in Het Trefpunt. Op deze manier hoeft niemand lang te wachten en bent u er zeker van dat u niet onverrichter zaken naar huis gaat. 

Ter voorbereiding en informatie vindt u een stappenplan voor jongeren (starters) als senioren (doorstromers) op de woningmarkt op de website van de Eilandraad. Met deze stappenplannen zou het voor iedereen mogelijk moeten zijn zich in te schrijven of te toetsen of uw inschrijving voldoet aan alle gestelde eisen. Heeft u ondanks de stappenplannen toch nog vragen of hulp nodig dan kunt u terecht op zaterdag 20 april a.s.

   

PDF Icon Stappenplan Senioren

PDF Icon Stappenplan jongeren-starters